Werkwijze

Hieronder staat puntsgewijs beschreven wat mijn werkwijze is. Mocht je vragen/opmerkingen hebben of mij willen boeken voor je trouwdag, kun je contact met me opnemen via het contactformulier op mijn website. Ook kun je mailen naar hello@ellensijm.nl

1. Proef make-up en haar
De meeste bruiden kiezen er voor om ongeveer een maand van te voren een afspraak in te plannen voor proef make-up en haar. Tijdens deze 3 tot 4 uur durende proefsessie bij jou thuis bespreken we jouw wensen, voorkeuren, stijl en hoe je je haar en make-up normaal gesproken draagt. Zorg dat je haar bij aanvang schoon en droog is en dat je geen make-up draagt.
Na en tijdens ieder onderdeel wat ik aanbreng (ogen/huid/lippen/haar) zal ik je vragen mee te kijken in de spiegel en vragen stellen om te kijken of dit is hoe je het in gedachten had (denk hierbij aan: hoe vind je deze kleur? Hoe zou je willen
dat je huid er uit ziet? Hoe vind je de textuur? Wat vind je van de intensiteit van deze look? Etc. etc.) Mocht je over iets twijfelen of iets toch niet mooi vinden; dit kun je ook aangeven tijdens de proef. Als de complete look is aangebracht, kunnen we indien gewenst nog wat kleine wijzigingen aanbrengen. Daarna zal ik foto’s maken van je haar en/of make-up en de producten opschrijven die ik heb gebruikt.

2. The big day
Op je trouwdag spreken we 3 uur voordat je klaar moet staan af op de locatie naar keuze. Mochten er nog vriendinnen/moeders/zussen in de verf willen, spreken we eerder af. Als er beperkte tijd is, neem ik zo nodig een of meerdere assistent(en) mee. Als je een proefmake-up/kapsel hebt gehad, doen we wat we op die dag hebben gedaan. Zo niet, zal op de dag zelf alles besproken worden. Naderhand zal ik je, indien gewenst, helpen met het aantrekken van je jurk. Mocht je je look halverwege de dag willen veranderen of een touch up willen, is het mogelijk om dit vooraf bij te boeken. Ik kom dan op de afgesproken tijd terug naar de locatie.
Als je er zeker van wilt zijn dat je haar en make-up tot zonsondergang perfect zit, kun je mij voor de hele dag boeken om onbeperkt bij te werken. Als je hier interesse in hebt, maak ik een offerte voor je op maat.

3. Producten
Ik werk voornamelijk met de producten van MAC Cosmetics, NARS, Charlotte Tilbury, Dior, NYX,
Kryolan, BEN NYE, Urban Decay, L’oreal, Kevin Murphy , Schwarzkopf, Keune en Bumble & Bumble.
Ik gebruik producten om je haar en huid te preppen en te fixeren, zodat het zo goed mogelijk blijft zitten.

4. Wijzigingen
We hebben een proef gedaan, je bent helemaal blij met de look die het is geworden en we hebben foto’s gemaakt. Een week later begin je toch te twijfelen… Is je haar opgestoken toch niet mooier dan los haar? En wil je toch niet liever lipgloss in plaats van lippenstift? Kleine wijzigingen (zoals een andere kleur/textuur lippenstift, ogen iets meer aangezet, wat meer losse plukjes rond het gezicht etc.) kun je naar me mailen en kunnen we op de dag
zelf toepassen. Mocht je een een compleet andere look willen is een nieuwe proef inboeken raadzaam.

5. Betaling
Bij akkoord van de offerte stuur ik je een factuur met een aanbetaling van 75 euro om de dag te reserveren, welke af wordt getrokken van de totaalfactuur die ik na de bruiloft stuur.

6. Na de bruiloft
Ik vind het superleuk om naderhand te horen hoe je het hebt gehad. Ook als je mooie foto’s hebt ontvang ik die graag via de mail! Zet daar dan ook bij of ik deze mag delen op mijn website en/of social media kanalen.