Prices

Bruidskapsel & bruidsmake-up + proefsessie op locatie
550
Bruidskapsel & bruidsmake-up zonder proefsessie
300
Veranderen van daglook naar avondlook op locatie
195
Touch up op locatie
150
Visagie & hairstyling bruidsgast
135
Visagie of hairstyling bruidsgast
75
Hairstyling kind (tot 10 jaar)
35
Huur hairextensions 100% remy hair
40
Wimperstukjes
15
Bruiloft in het buitenland vanaf
1200
Inclusief proefsessie in Nederland bij jou thuis, gebruik van hairextensions, speldjes, haarvulling en alle make-up producten, wimperstukjes, assistentie bij het omkleden en tijdens de fotoshoot, haar & make-up voor 2 bruidsgasten, onbeperkt touch ups gedurende de dag en een nieuwe look voor in de avond

Prijzen zijn in euro’s, inclusief 21% BTW, exclusief reiskosten á 35 cent per kilometer.
Bij een reistijd langer dan 60 min retour reken ik reistijdvergoeding á 25 euro per uur.

Wil je dat ik de hele dag aanwezig ben bij je bruiloft, of ga je trouwen in het buitenland? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor een offerte op maat.

get in touch

Reviews

“Mijn haar en make-up zaten super! Voelde goed en het bleef perfect zitten. Heb er geen moment naar hoeven omkijken, heel fijn. Ook je relaxtheid ‘s ochtends was top, aangezien ik toch best een beetje nerveus was. Heel erg bedankt daarvoor!”

– Joanne

“Dank je wel dat je zo geduldig met mij was en dat je zo’n ontzettend leuk en lief mens bent!”

– Ilse

“Hoe je je haar en make-up op je trouwdag wilt is heel persoonlijk. Ik was eerst naar twee andere make-up artists geweest, maar voelde het niet. Last minute kwam ik bij Ellen terecht en daar was het: het WOW-effect. Het was precies wat ik voor ogen had en bleef de hele dag perfect zitten. Lieve El, mega thanks voor jouw bijdrage aan deze onvergetelijke dag!”

– Nina

“Lieve Ellen, dank je wel voor je hulp, je geduld en dat mede dankzij jou deze dag fantastisch gaat worden!”

– Kiki

“Lieve Ellen, wat ben je een lief en mooi mens :). Ben zo blij dat je me zo mooi hebt gemaakt op deze fantastische dag!“

– Marlise

“Lieve Ellen, nogmaals dank voor het creëren van de allermooiste versie van mezelf (en m’n mams) op de mooiste dag van mijn leven.”

– Suzanne